Pitchekonkurranse

Pitchekonkurranse
Har du en god idè til en kinofilm eller tv-serie med barn eller ungdom som målgruppe? Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for første gang til pitchekonkurranse under årets festival.

Barnefilmfestivalen og Mediefondet Zefyr samarbeider om å arrangere en pitchekonkurranse hvor filmskapere med ønske om å lage kinofilm eller tv-serie med barn  og ungdom som målgruppe får mulighet til å vinne 100.000 kr. Formålet er at premiepengene skal benyttes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning for å delta er at barnefilmprosjektet er tenkt realisert i Zefyr-regionen*. 

Pitchekonkurransen arrangeres under Barnefilmfestivalen den 27. april, mens vinneren annonseres under prisutdelingen den 28.april.  

Påmelding skal skje innen 1.februar 2018.

Meld på ditt prosjekt her


Regler for pitchekonkurranse: 
- Innsendt pitchedokument skal være maks 1 A4 side (Arial. 12 pt) og omhandle en ide til en kinofilm eller en tv-serie med 
barn og ungdom som målgruppe. 

- Pitchedokumentet skal kun inneholde tekst og beskrive prosjektets handling. Dokumentet skal være anonymt og skal slik ikke inneholde informasjon om forfatter eller noen andre involverte parter.

- Ettersom regional tilknytting vektlegges, må alle søkere forklare hvordan prosjektet er tenkt realisert i Zefyr-regionen*. 

- Pitchen skal lastes opp som pdf, doc eller docx. Filnavnet må inneholde tittelen på pitchen.

- Innsendte bidrag vil bli vurdert av en uavhengig konsulent, som plukker ut 20-30 bidrag som videresendes til en jury på minst tre kvalifiserte jurymedlemmer. Juryen velger så ut 6-8 prosjekter som inviteres til å pitche under Barnefilmfestivalen 2018. Den samme juryen vil være tilstede under festivalen, foreta vurdering og kåre en vinner. 

- Inviterte deltakere vil få beskjed innen 1. april 2018

 

*Zefyr regionen består av fylkene: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark. 

 Bilderesultat for zefyr mediefond logo

 

Finn film

Vi fant 47 filmer som passer søket