Bff jury

BFF's barnefilmpris deles ut av tre representanter fra den norske filmbransjen. Prisen er på kr. 50.000,- og gis til ”Beste utenlandske barnefilm”. Pengene går til distributøren som importerer filmen og setter den opp på kino i Norge. 

Juryen skal også dele ut BFF's kortfilmpris som går til den beste norske kortfilmen i konkurranseprogrammet. Vinnerfilmen blir automatisk «short listed»/nominert til Amandaprisen 2017.

Forfatter og manusforfatter
Vera Micaelsen er forfatter og manusforfatter. Hun har jobbet med Den kulturelle skolesekken, vært langfilmkonsulent og tilbragt mange år i NRK som programleder, produsent og prosjektleder. Vera har tre store barn, mann og katt og bor i Skedsmo kommune mellom åker og eng, kjøpesenter og en stor motorvei.
Veteran i filmbransjen
Erik Zmuda er opprinnelig utdannet fotograf. Han er en veteran i filmbransjen. Siden 1992 har Erik Zmuda arbeidet i bransjeorganisasjonen Film&Kino. Han var også en av initiativtakerne til å opprette Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival og har tidligere sittet i festivalens styre og arbeidsutvalg.
Redaktør i FilmMagasinet
Le LD Nguyen er redaktør i FilmMagasinet, en stilling han har hatt siden 2005. Han har også vært redaktør i planB magasin, samt frilanser i bl.a. Morgenbladet, Dagsavisen, Tønsbergs Blad og Finnmark Dagblad. I 2016 var han redaktør for festivalavisen til Film fra Sør. Nguyen har omfattende juryerfaring etter å ha sittet i hovedjuryen for Nordisk Råds Filmpris, FIPRESCI-jury ved Torino Internasjonale Filmfestival og Filmkritikerlagets jury ved festivaler som Haugesund Internasjonale Filmfestival og Grimstad Kortfilmfestival. Nguyen studerte film og journalistikk ved Høgskolen i Finnmark, samt sosiologi og litteratur ved Universitetet i Oslo og psykologi ved Universitetet i Bergen.

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket