JURY - BARNEFILMPRIS OG KORTFILMPRIS

BFF's barnefilmpris deles ut av tre representanter fra den norske filmbransjen. Prisen er på kr. 50.000,- og gis til ”Beste utenlandske barnefilm”. Pengene går til distributøren som importerer filmen og setter den opp på kino i Norge. 

Juryen skal også dele ut BFF's kortfilmpris som går til den beste norske kortfilmen i konkurranseprogrammet. Vinnerfilmen blir automatisk «short listed»/nominert til Amandaprisen 2017.

Programdirektør Nordisk Film Kino

Christin Berg har studert media- og kulturstudier før hun startet arbeidet ved kontoret til Oslo Kinematografer på slutten av 80-tallet. Hun har også jobbet i et produksjonsfirma som het Oslo Film, og i noen år som programsjef for filmfestivalen i Haugesund. Som hun selv sier, 'når jeg først ble fanget av kinomørket, var det ingen vei tilbake.' Hun jobber stadig som programsjef for Nordisk Film Kinos kontorer i Oslo, etterfølgeren av det tidligere nevnte Oslo Kinematografer.

Frilanser som skribent, grafisk formgiver, illustratør og tegneserieskaper.

Roy Søbstad er film- og musikkanmelder i mediehuset Fædrelandsvennen. Han skriver også om tegneserier for Empirix.no, og har bakgrunn som designer, illustratør og tegneserieskaper.

Filmregissør

Christian Lo er en norsk filmregissør. Han er oppvokst på Vinstra i Gudbrandsdalen, studerte film i England og bor nå på Lillehammer hvor han jobber i produksjonsselskapet Filmbin som satser på filmer for barn og unge.

Los Bando var nominert til Krystallbjørnen i konkurranseprogrammet Generation Kplus på Filmfestivalen i Berlin i 2018. Bestevenner mottok Sølvklumpen for beste barnefilm 2009 fra Norske Kinosjefers Forbund. På Filmfestivalen i Berlin i 2010 var filmen nominert til Krystallbjørnen i konkurranseprogrammet Generation Kplus. Christian Los kortfilmer har også mottatt flere priser på internasjonale filmfestivaler.

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket