AKKREDITERING

AKKREDITERING
Akkrediteringen til Barnefilmfestivalen 2016 er nå stengt. Kontakt oss på om du har noen spørsmål. Neste års festival varer fra 25. - 30. april. Akkrediteringen vil bli åpnet i januar 2017.

Barnefilmfestivalen i Kristiansand er Norges største filmfestival for barn og unge! Siste uken i april kan du få med deg seks dager tettpakket med barne- og ungdomsfilm, filmaktiviteter, seminarer, filmpresentasjoner og sosiale arrangementer.

FESTIVALAVGIFT
Kr 750,- Dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

FAMILIEPAKKE
Vi kan tilby en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier for kr 950! Pakken inkluderer registrering og festivalkort som gir alle i familien adgang til filmvisningene, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

OVERNATTING
Kommer du langveis fra kan du benytte deg av vårt gode overnattingstilbud på Hotel Norge:

Enkeltrom inkl. frokost kr 875,-
Dobbeltrom inkl. frokost kr 975,-
Ekstra seng pr. seng kr 100,-
Hotellbestilling gjøres direkte til Hotel Norge. Kontaktperson: Ina Weberg Rismyhr, Tlf: 38 17 41 19
NB! Oppgi bookingkode: BARNEFILM
OBS! Hotellbestilling gjøres av den enkelte – deltaker må selv betale tillegg for dobbeltrom eller ekstrasenger.

OPPHOLDSSTØTTE
Festivalen tilbyr oppholdstøtte for kinoansatte og distributører (én person pr. kino/bedrift). Vi tilbyr 2 netter gratis i enkeltrom på Hotel Norge. Kryss av på påmeldingsskjemaet hvis du vil benytte deg av dette tilbudet.

PROGRAM
Filmprogrammet slippes i mars.

Finn film

Vi fant 77 filmer som passer søket