Programassistenter

Neste utgave av Barnefilmfestivalen er den 20. i rekken og arrangeres fra 25. - 30. april, men vi har allerede bruk for din hjelp nå! Vil du være med å sette ditt preg på filmprogrammet til Norges største filmfestival for barn & unge? Du må like å skrive og være god til å formulere deg på norsk og engelsk.

Er du vår nye gjestekoordinator?

Vi er på utkikk etter den rette personen som kan lede «gjesteservice» under neste års Barnefilmfestival. Engasjementet kan la seg kombinere med fleksible studier eller annen deltidsjobb. Festivalen arrangeres fra 25. til 30. april 2017. Søknadsfrist: 10. januar. Engasjementet lønnes i form av et engangshonorar.

Prisvinnere kåret (2016)

Barnefilmprisen 2016 gikk til den nederlandske filmen Little Gangster, ECFA-prisen gikk til den franske filmen New Kid, publikum valgte Detektivklubben til sin favoritt og ungdomsjuryen kåret El Clasico til sin vinner.

Bli med!

Vi leter etter deg som være med å arrangere filmfestival for barn og unge! Som frivillig får du viktig arbeidserfaring, spennende filmopplevelser og nye venner. Barnefilmfestivalen fyller 20 år og det blir filmfest fra 25. - 30. april! Påmeldingsfrist. 1. mars.

Finn film

Vi fant 77 filmer som passer søket