SuperSøndag 8.oktober

Mangler du noe å fylle siste søndag i høstferien med? Vi arrangerer SuperSøndag 8. oktober! Det blir eksklusiv visning av ELIAS OG STOREGAPS HEMMELIGHET. Bli med på en kinovisning uten om det vanlige - med aktiviteter, konsert & film for hele familien!

Filmsjefens anbefalinger: Høstens beste familiefilmer!

Sommeren er over og høsten gjør sitt inntog, men vi i Barnefilmfestivalen ser ingen grunn til å henge med hodet av denne grunn. Vi mener tvert imot at høsten er favorittårstidene våre. Det er nemlig innetid - og det betyr kinotid. Festivasjef Danckert Monrad-Krohn gir sine beste tips til hva familien kan se på kino denne høsten.

Nyansatt i BFF

Rita Louise Haugeland er nyansatt i Barnefilmfestivalen. Hun går inn i stillingen som vikar for program - og markedssjef Stina Ask Mikkelsen. Fra september inntar Rita festivalkontoret på Kristiansand kino og hun ser frem til å lage tidenes festival i 2018!

Lag festival med oss

Barnefilmfestivalen går inn i sitt 21. år i 2018. Festivalen er Norges største med barn og unge som målgruppe. Som frivillig er du en av festivalens viktigste ambassadører. Vi er på utkikk etter deg som har smilet på lur, er nysgjerrig, utadvent og motivert til å ta i et tak.

Årets prisvinnere

Barnefilmfestivalens filmpris 2017 gikk til den svenske filmen Rom 213, ECFA-prisen gikk til den belgiske filmen Cloudboy og Vill mark vant Barnefilmfestivalens kortfilmpris. I alt ble det delt ut åtte priser på Barnefilmfestivalen i kveld.

3 gode grunner

Vi skisserer (minst) tre gode grunner til hvorfor du burde legge turen til Barnefilmfestivalen denne uka! I tillegg byr vi også på noen gode filmtips.

Finn film

Vi fant 64 filmer som passer søket