Kongelig åpning av jubileet

I anledning 20-års jubileet er vi så heldige å få offisielt besøk av vår høye beskytter, Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit. Sist hun offisielt besøkte Barnefilmfestivalen var i 2005.

Start en barnefilmklubb!

Lyst til å gi barna gode filmopplevelser? Lage et morsomt og sosialt møtested? Skape interesse for kultur og film? Det skal ikke så mye til for å starte en frivillig-drevet barnefilmklubb.

Møt årets ungdomsjury

Årets ungdomsjury består av syv Vg2 elever fra Medier og kommunikasjon ved Tangen videregående skole i Kristiansand. Sammen har de påtatt seg oppgaven med kåre filmen som vinner prisen for "Beste Film" i konkurranseprogrammet i Filmfest UNG.

DEKORER FESTIVALBILEN

Bli med 18. MARS! Vi inviterer deg til å hjelpe oss å lage den kuleste festivalbilen! Sett ditt håndavtrykk på bilen og vær med i trekning av flotte premier. Du møter oss på Sandens lørdag 18.mars mellom kl. 12 - 16.

Barnas stemme avgjør ny pris

"Barn i byen-prisen" deles ut for første gang under årets festival. Prisen skal kåres av en lokal barnejury. Vi er på utkikk etter 5 jurymedlemmer i alderen 10-13 år. Interessert? Ta en titt her!

Supersøndag 5. mars

Bli med på SuperSøndag 5. mars! Det blir eksklusiv førpremiere av KARSTEN OG PETRA - UT PÅ TUR. Bli med på en kinovisning uten om det vanlige - med aktiviteter, konsert & film for hele familien!

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket