Programslipp 2018

Programslipp 2018
Festivalen byr på norske og internasjonale filmpremierer, engasjerende dokumentarfilmer og flere prisvinnere!

- I år har vi nærmere 100 filmer fra 27 forskjellige land på programmet, og filmene representerer de beste, mest spennende og engasjerende barnefilmene som lages i dag, sier festivalsjef Danckert Monrad-Krohn. 

PROGRAMMET KAN DU FINNE HER

DU KAN BESTILLE BILLETTER HER 

Den 21. Barnefilmfestivalen arrangeres 24. april til 29. april. Dette er et av Norges største og viktigste kulturarrangement for barn, og en av Europas ledende filmfestivaler for denne målgruppen.

ÅPNINGSFILM 2018 

Det er den danske filmen DEN UTROLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA, regissert av Philip Einstein Lipski, som får æren av å åpne festivalen i Kristiansand. Filmen er basert på en populær barnebok, kåret til beste barnefilm i Danmark og nå sett av over 250 000 dansker! På premieren 24.april får vi besøk av Philip Einstein Lipski som har laget filmen. 

 Bilderesultat for the incredible story of the giant pear

FOR DE YNGSTE

Vi gleder oss til å vise den hjertevarme nederlandske filmen MIN SJIRAFF, som er regissert av Barbara Bredero, på DEN STORE FAMILIELØRDAGEN under festivalen. Tenk deg nemlig at din aller beste venn har superlang nakke, silkemyk pels og store brune øyne! Du får også mulighet til å møte skuespilleren og filmskaperen på lørdagen. 

Bilderesultat for my giraffe

FILMER DU SENT GLEMMER

For de litt eldre viser vi fantastiske SUPA MODO,  om Jo (9) som drømmer om å være superhelt. En film om fantasiens kraft som gir assosiasjoner til filmer som KULE KIDZ GRÅTER IKKE. I filmen JUST CHARLIE møter du 12 år gamle Charlie, som er skolens største fotballstjerne, men som bærer på en hemmelighet. Her får vi besøk av skuespiller Harry Gilby, som spiller rollen som Charlie. I filmen FLUKTEN, som er basert på en sann historie følger vi Silvia på hennes reise til en ekte sigøynerleir!

– Det er stor bredde i historiene filmene forteller og veldig mange tar for seg samfunnsaktuelle temaer og spennende historien som barn kan kjenne seg igjen i, sier programsjef Rita Louise Haugeland. – Vi viser både spillefilmer, kortfilmer og dokumentarer: Fra storslåtte publikumsfilmer til filmer du ellers ikke ville fått opplevd på kino, og flere av filmskaperne kommer til Kristiansand! 

Bilderesultat for SUPA MODO FILM

PROGRAM OG BILLETTER

Billetter koster kr. 70,- og kan kjøpes på bff.no, krskino.no og på Kristiansand kino.

Du kan også kjøpe festivalpass og se så mye film du bare ønsker til kr. 190 ,-. Festivalpass kan kun kjøpes fysisk på Kristiansand kino. 

 

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket