Bli med!

Bli med!
Bli med i teamet bak Norges største filmfestival for barn og unge - Kristiansand Int. Barnefilmfestival. I år arrangeres festivalen for 20. gang og vi trenger din hjelp til å lage tidenes filmfest!

Årets festival arrangeres i Kristiansand fra 25. - 30. april.

Som frivillig får du viktig arbeidserfaring, spennende filmopplevelser og gode kontakter og du er en av festivalens viktigste ambassadører. Vi er på utkikk etter deg som har smilet på lur, er nysgjerrig, utadvendt og motivert til å ta i et tak. Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og at du bidrar så godt du kan til å skape den beste festivalstemningen for våre gjester.

Vi inviterer til sosiale samlinger i forkant av festivalen for å bli kjent og jobbe med ideer til aktiviteter og arrangement. Du trenger ikke å ta mange vakter - det er nok å skrive seg opp på én vakt, men du kan selvfølgelig jobbe så mye du vil.

 

SOM FRIVILLIG FÅR DU:

* Festivalpass til både Barnefilmfestival-programmet og Filmfest Ung (verdi 800,-)

* Verdifull arbeidserfaring

* Invitasjon til diverse sosiale samlinger

* Nye venner, bekjente og kontakter

*  Attest etter endt arbeid

 

SPØRSMÅL?
Ta kontakt med frivilligkoordinator Helene på

Påmeldingsfrist 8.mars

Meld din interesse HER!

 

I påmeldingsskjemaet ber vi deg krysse av hvilke områder du er mest interessert i å jobbe med, i tillegg til å skrive litt om motivasjonen bak hvorfor du vil være med i festivalteamet. Vi kan ikke garantere førstevalget, men vi skal gjøre så godt vi kan, slik at alle får gjøre noe spennende!

HER kan du lese om de ulike arbeidsoppgavene.

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket