3 gode grunner

3 gode grunner
Vi skisserer (minst) tre gode grunner til hvorfor du burde legge turen til Barnefilmfestivalen denne uka! I tillegg byr vi også på noen gode filmtips.

1. Barnefilmer fra morgen til kveld.

Når får du ellers muligheten til å se barnefilmer fra morgen til kveld – hele uka? Festivalen viser i underkant av 100 skikkelig gode barnefilmer til en rimelig billettpris (65,-). La familien oppleve Norges største filmfestival for barn – i Kristiansand! På mange av visningene er filmfigurer, filmskapere og skuespillere tilstede i salen.

2. Et arrangement som gjør ting på barnas premisser.

Festivalen er Norges største og eldste filmfestival for barn og har 20 års erfaring med å sette sammen filmprogram for små og store barn. I år blir det i tillegg tidenes bursdagsfest for barna i Kristiansand når festivalen feirer sitt 20års jubileum og inviterer til gedigent bursdagsselskap fra kl. 12-15 lørdag 29. april.

3. Eksklusivt program.

Se filmer i ulike sjangre fra alle verdens hjørner ellers ikke ville funnet veien til Norge. Mange av filmperlene som settes opp denne uken er kun importert for Barnefilmfestivalen og du vil ikke få mulighet til å se filmen på kino noe annet sted!

FILMANBEFALINGER:

TIRSDAG 25.4.

RICHARD STORKEN (6år)

Dette er årets åpningsfilm og vi glade for å kunne vise premieren med skuespiller og regissør tilstede! I filmen møter vi Richard som tror han er en stork. Det er bare ett problem. Han er en spurv.

Ble vist tirsdag kl. 17.00, men vises også på lørdag kl. 12.15. Se traileren på filmen her. 

 

ONSDAG 26.4.

ROM 213 (9år, anb. 11år)

Skrekk og gru! Spennende grøsser basert på Ingelin Angerborns populære ungdomsbok. Møt regissøren i salen!

Vises onsdag kl. 19.00 og lørdag kl. 18.15. Se traileren på filmen her.

 

TORSDAG 27.4.

OFFLINE (9år, anb. fra 11år)

Filmen har vunnet flere priser og gått sin seiersgang på festivaler verden over. På visningen kan du både møte hovedrolleinnehaveren og regissøren i salen.

Vises torsdag kl. 18.45 og lørdag kl. 16.15. Se traileren på filmen her.

 

FREDAG 28.4.

HUNT FOR THE WILDERPEOPLE (9år, anb. 11år)

Den store fredagsfilmen i år er HUNT FOR THE WILDERPEOPLE. Actionfylt underholdningsfilm med imponerende skuespillerprestasjoner – om to svært ulike typer som må samarbeide for å holde seg et steg foran forfølgerne.

Vises fredag kl. 17.30 (Sal 1) og lørdag kl. 18.15. Se traileren på filmen her. 

 

LØRDAG 29.4.

LÆRER FROSK (Tillatt for alle)

Lørdag er den store familiedagen med gratis kake, is og piratburger. Morsomme aktiviteter med bl.a. Høyt & Lavt og Vitensenteret Sørlandet. Ikke gå glipp av froskehoppkonkurranse etterfulgt av Norgespremiere på LÆRER FROSK. Kåret til årets barnefilm i Nederland og nå er den endelig tilgjengelig med norsk tale.

Vises lørdag kl. 14.00 i sal 1. Se traileren på filmen her.

 

SØNDAG 30.4.

SUPERSØNDAG: MILO – MÅNENS VOKTER (6år)

Milo, en rampete faun, blir valgt som vokter av månen. Men på hans aller første dag som vokter klarer han å miste den! Denne SuperSøndag-visningen avslutter årets festivaluke. Her får du både med deg konsert med Superbandet og Norgespremieren på animasjonsfilmen MILO – MÅNENS VOKTER. Billetter 100kr.

 

Vises søndag kl. 14.00 i sal 1. Se traileren på filmen her.

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket