Nyansatt i BFF

Nyansatt i BFF
Rita Louise Haugeland er nyansatt i Barnefilmfestivalen. Hun går inn i stillingen som vikar for program - og markedssjef Stina Ask Mikkelsen. Fra september inntar Rita festivalkontoret på Kristiansand kino og hun ser frem til å lage tidenes festival i 2018!

– Dette er en utfordring jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Rita Louise Haugeland. – Barnefilmfestivalen er en utrolig viktig og anerkjent arena for formidling av barne- og ungdomsfilm, og jeg ser frem til å få lov til å være med på å skape gode møtepunkter mellom barn og film.

Rita er 25 år, og har en bachelor i kommunikasjon og økonomi fra CBS i København. I tillegg har hun bl.a. vært bosatt i Sør-Afrika, USA og Sør-Amerika i lengre perioder hvor hun har studert og bistått i flere internasjonale prosjekter, bl.a. Women Empowerment prosjekter for FN og et teaterprosjekt i et sørafrikansk fengsel. Rita jobbet som gjestekoordinator for Barnefilmfestivalen i 2017, og har erfaring som koordinator for Den norske filmfestivalen i Haugesund.

Som hjemvendt sørlending gleder hun seg nå til å bli bedre kjent med byens kultur– og næringsliv. Hun "hviler ikke på laubæra", og har allerede gjort seg bemerket med å bli valgt som en av ti kvinner til å delta i Næringsforeningen Kristiansandsregionens nystartede mentorordning rettet mot unge kvinner i lederposisjoner.

Hun ble også nylig valgt som styreleder for Trashpop, et ikke-kommersielt konsertkonsept i Kristiansand dedikert til nye, spennende og aktuelle artister fra inn- og utland. Rita uttrykker stor glede over å kunne ta del i mye av det spennende som skjer i kulturbyen Kristiansand i tiden fremover - og da særlig å være med å utvikle Barnefilmfestivalen, Norges største filmfestival for barn og unge, i året som kommer. - Jeg vil gjøre mitt beste for å bidra til at festivalen fortsetter å være byens viktigste kilde til engasjerende, underholdene og bevisstgjørende filmrelaterte opplevelser for barn og unge.

Finn film

Vi fant 47 filmer som passer søket