Høstens filmverksteder

Høstens filmverksteder
Høstens filmverksteder
Høstens filmverksteder
Høstens filmverksteder
Høstens filmverksteder
Noe av det gøyeste Barnefilmfestivalen vet er å se unge skape filmer selv på våre filmverksteder! I november besøker våre profesjonelle filmskapere skoler i både Arendal og Farsund.

Barn og film

Vi arrangerer filmverksteder året rundt for å gi barn og unge i Agder konkrete erfaringer knyttet til filmproduksjon og opplevelse, fortrinnsvis innenfor animasjonsteknikk. På filmverkstedene får elevene innblikk i ulike filmuttrykk, fortellerteknikk og teknologiske muligheter. I tillegg engasjeres profesjonelle filmskapere som  kursledere. Filmverkstedene holder høy kvalitet og blir raskt fulltegnet. Tilbakemeldingene fra skolene er utelukkende positive, og både norske så vel som internasjonale gjester som besøker verkstedene imponeres over hva som blir produsert av de unge filmskaperne. Samtlige verkstedsproduksjoner er lagt ut på vår YouTube kanal som i pr. i dag har nærmere 150.000 avspillinger.

Halloween-tema 

I november og desember skal våre profesjonelle filmskapere arrangere flere filmverksteder i både Arendal og Farsund. Det var blant annet Halloween-tema på Stinta skole i Arendal, og dere kan se bilder av dette i slideshowet over. Vi gleder oss til å se enda flere glimt av verkstedsproduskjonene i måneden som kommer! 

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket