Bli vår festivalvenn!

Bli vår festivalvenn!
Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival arrangeres for 21. gang fra 24.- 29.april 2018. Nå har din bedrift muligheten til å bli vår festivalvenn og få en rekke fordeler!

Barnefilmfestivalen er stolte av å være den lengstlevende festivalen på Sørlandet, og et av landets største kulturarrangement for barn og unge. I over 20 år har vi begeistret, overrasket, engasjert og underholdt mer enn 350.000 besøkende, og tusenvis har deltatt på våre filmverksteder. Det ønsker vi å fortsette med i minst 20 nye år, og vi vil ha deg med på moroa! 

FESTIVALVENN 2018

Vi  vil svært gjerne invitere bedrifter til å bli én av Barnefilmfestivalens "festivalvenner", gjennom å bidra med en festivalgave på kr. 5.000. Din bedrift tilbys eksponering, invitasjoner og festivalbilletter. 

Årets festival vil blant annet sette fokus på filmer og faglig innhold som berører temaer som kulturkonflikt, sosial kontroll og integrering. Dette for å belyse aktuelle problemstillinger, skape debatt og øke unges bevissthet. Barnefilmfestivalen ønsker å gi barn og unge magiske øyeblikk i kinosalen og gi en unik kulturopplevelse. Som publikum på festivalen får barn og unge møte og ha samtaler med filmskapere fra inn- og utland, og de får sett filmer som ellers ikke finner veien til kino og tv. Mange får også skape film, som deltaker på et av våre mange filmverksteder.

Vil du bli festivalvenn? 

Ta kontakt med Rita Louise Haugeland for mer informasjon:  / 974 27 739 

 

 

Finn film

Vi fant 56 filmer som passer søket