Møt vår barnejury

Møt vår barnejury
Møt juryen som skal dele ut Barn i Byens Filmpris til beste barnefilm under Barnefilmfestivalen 2018 (24.-29.april)!

Når Barnefilmfestivalen braker løs siste uka i april, sitter Auen, Emmy, Eva Helene, Jenny, Lea, Naomi og Sondre i salen som Barn i Byen-juryen. På lik linje med våre profesjonelle juryer, skal filmjuryen se film dagen lang, diskutere film og i slutten av festivaluken, under vår offisielle prisutdeling skal de dele ut "Barn i Byens Filmpris"!

Under Barnefilmfestivalen har vi flere juryer som består av profesjonelle filmskapere. Disse juryene har dybdegående kompetanse på filmfeltet og avgjør, ut fra nøye overveielse omkring filmspråk og publikumspotensiale, hvilke filmer som fortjener å vinne en pris. Likevel er vi i Barnefilmfestivalen ikke i tvil om at "Barn i Byens Filmpris" er den prisen som best reflekterer hvordan barn vil oppleve filmen, for det er vel ingen som er så rustet til å bestemme hvilken barnefilm som er den beste, enn nettopp barna selv? 

Barn i Byen-magasinet søkte i forrige nummer etter nye jurymedlemmer. Det kom inn mange flotte søknader, og det var ingen lett jobb å velge ut juryen for 2018. Vi skulle gjerne ha hatt med alle som søkte, men valget falt til slutt på disse syv: Auen Elias Labdon (11), Emmy Huynh (11), Eva Helene Cameron (snart 11), Jenny Kvareng (11), Lea Regina Transeth (snart 12), Naomi Lesamana (11) og Sondre Stensland (13).

Hvis du følger med på Barn i Byens og Barnefilmfestivalens nettsider, Facebook og Instagram under festivalen, vil du høre og se mer til denne flotte gjengen. Vinneren av filmprisen kan du lese om i neste utgave av magasinet som kommer i mai og på Barnefilmfestivalens hjemmesider. 

Vi gleder oss veldig til å følge Barn i Byen-juryen 2018 under Barnefilmfestivalen. Følg med på barnibyen.no og Barnefilmfestivalen.no. 

(Bilde: Barn i Byen-juryen 2018. Foran fra venstre: Eva Helene, Lea, Auen, Emmy og Jenny.  Bak fra venstre: Naomi og Sondre).

Finn film

Vi fant 1 filmer som passer søket