Dansk animasjon åpner Barnefilmfestivalen

Dansk animasjon åpner Barnefilmfestivalen
Den 21.utgaven av Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival åpner med Norgespremiere på den danske animasjonsfilmen, DEN UTROLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA. Filmen har allerede vært vist på filmfestivalen i Berlin tidligere i år.

DEN UTROLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA som er basert på den kjente boka med samme tittel, har ordinær premiere på norske kinoer fredag 4. mai. Vi får også besøk av filmskaper Philip Lipski. 

Om filmen

Elefanten Sebastian og hans beste venn, katten Mitcho, bor i den hyggelige havnebyen Solby. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgemester forsvinner. 

På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost som viser seg å være fra borgemesteren. Han skriver at han er strandet på en øde øy. I flasken ligger det også et lite frø som Sebastian og Mitcho planter, og i løpet av natten vokser det frem en kjempestor pære! Pæren bygges om til et skip, og Mitcho og Sebastian seiler ut på et spennende eventyr med pirater, sjødrager og spøkelser. Det krever mye mot, men ingenting kan stoppe de to vennene som er fast bestemt på å finne den mystiske øya og hente borgemesteren hjem.

Filmen vant prisen for "Beste barnefilm" i Danmark, og er nå sett av over 250.000 dansker!

Filmen vises

Tirsdag 24/4: 09:00 & 17:00

Lørdag 28/4: 13:30 

Finn billetter her

Finn film

Vi fant 1 filmer som passer søket