Kulturministeren åpner Barnefilmfestivalen 2018

Kulturministeren åpner Barnefilmfestivalen 2018
Tirsdag 24. april, kl. 09.30 åpner den 21. utgaven av Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival. Kulturminister Trine Skei Grande kommer for å åpne Barnefilmfestivalen 2018!

Den offisielle åpningen finner sted i sal 1 på Kristiansand Kino. Det offisielle åpningsprogrammet omfatter et danseinnslag og den danske åpningsfilmen "Den utrolige historien om den kjempestore pæra" hvor også regissøren vil være til stede. Kulturministeren får åpne foran en fullsatt sal 1. 

    - "Vi setter stor pris på at Kulturministeren i år tar turen til Barnefilmfestivalen", sier festivalsjef i Barnefilmfestivalen, Danckert Monrad-Krohn. 

Om åpningsfilmen

Elefanten Sebastian og hans beste venn, katten Mitcho, bor i den hyggelige havnebyen Solby. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgemester forsvinner.

På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost som viser seg å være fra borgemesteren. Han skriver at han er strandet på en øde øy. I flasken ligger det også et lite frø som Sebastian og Mitcho planter, og i løpet av natten vokser det frem en kjempestor pære! Pæren bygges om til et skip, og Mitcho og Sebastian seiler ut på et spennende eventyr med pirater, sjødrager og spøkelser. Det krever mye mot, men ingenting kan stoppe de to vennene som er fast bestemt på å finne den mystiske øya og hente borgemesteren hjem.

Regi: Phlip Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski

Danmark 2017 - 78 min 

Finn film

Vi fant 1 filmer som passer søket