Filmfest UNG program

Filmfestivalen Filmfest UNG arrangeres for 5. gang fra 25. - 29. april 2017. I år byr festivalen på hele 16 langfilmer, 1 dokumentar og 5 kortfilmer. Filmene har bakgrunn fra 12 forskjellige land. Her får du filmer håndplukket fra ulike festivaler, pluss noen knallbra ønskerepriser. Se rykende ferske prisvinnere fra det siste året - filmer som inspirerer, engasjerer og underholder!

Badekino: Haisommer 29.4

I samarbeid med Aquarama ønsker vi velkommen til BADEKINO med visning av Haisommer i Aquarama Bad lørdag 29. april kl. 19.00. Vi vises klassikeren Haisommer på storskjerm i badet. Ta plass på tribunen, i baderingen, i vannet eller på land, og få filmopplevelsen i riktig element.

Årets ungdomsjury

Årets ungdomsjury består av syv Vg2 elever fra Medier og kommunikasjon ved Tangen videregående skole i Kristiansand. Sammen har de påtatt seg oppgaven med kåre filmen som vinner prisen for "Beste Film" i konkurranseprogrammet i Filmfest UNG.

Billettinfo

Det er fri entré på skoleforestillinger som foregår på dagtid på Aladdin Kino for festivalakkrediterte og vanlig publikum dersom det er ledig plass. Det er ikke mulig å forhåndsbestille billetter. Skoler har fortrinnsrett på plassene.

Action Camp, 28. - 30. april

Velkommen til Sørnorsk Filmcamp presenterer: Action Camp, 28. - 30. april! Et helt nytt tilbud der hensikten er å fordype seg i hvordan man skildrer action på film; både foran og bak kamera! Målgruppen er ungdom mellom 15 og 19 år fra Agder og Telemark.