Barnefilmfestivalen 25.-30. april 2023

Bli med i frivilliggjengen!

Vil du jobbe som frivillig på en av Norges største filmfestivaler? Frist for påmelding mandag 15. mars.

Det er fortsatt usikkert hvordan Barnefilmfestivalen vil se ut i år, men vi jobber mot å arrangere festival fra 27. april til 2. mai. Derfor trenger vi hjelp! Som frivillig hos oss får du verdifull arbeidserfaring fra et stort kulturarrangement, og et unikt innblikk i film- og festivalbransjen. Du blir del av en sosial og hyggelig arena, hvor målet er å skape minneverdige filmopplevelser for store og små.

Som frivillig blir du et viktig ansikt utad for festivalen, og en ambassadør for det vi jobber med og står for. Derfor ønsker vi oss frivillige som er motiverte for å skape god stemning for både gjester og stab. Vi ser etter nysgjerrige og utadvendte folk som er klare for å ta i et tak der det trengs. Festialarbeid består av veldig mye forskjellig, så arbeidsdagene blir varierte og spennende uansett hva du jobber med.

Meld deg på HER!

Som frivillig får du

  • Festivalpass til Barnefilmfestivalen og Filmfest UNG
  • Festivalens t-skjorte
  • Attest, og verdifull erfaring du kan sette på CV-en
  • Invitasjon til sosiale arrangementer
  • Innsikt i og erfaring med kulturarbeid

På grunn av koronasituasjonen er det stadig usikkert hvor mange frivillige vi trenger, og til hvilke arbeidsoppgaver. Dette kan forandre seg mye i løpet av de neste månedene, og vi ber om forståelse for at vi ikke kan garantere at du får plass i gruppa eller får jobbe med akkurat det du har mest lyst til. Vi skal allikevel prøve å møte dine ønsker, og håper selvsagt vi skal få behov for så mange som mulig!

Lurer du på noe?
Send en mail til mads@bff.no eller se påmeldingsskjema HER.

Oppgaver du kan velge mellom inkluderer blant annet:

Assistent: Bidra som assistent på musikkvideoverksteder, med opprigg til bransjearrangement, som vakt på utendørsarrangementer med mer!

Promotering: Bidra som fotograf, videoreporter eller skribent for å skape innhold til våre plattformer på sosiale medier og vår nettside. Distribuer plakater og program.

Vertskap: Bidra som vertskap på Kristiansand kino eller andre visningsarenaer. Ta i mot publikum, introduser film og hjelp oss med å holde orden.

Barnefilmfestivalen 2021 arrangeres 27.april-2. mai.