Barnefilmfestivalen 27. april2. mai 2021

Rutete Ninja 3. mai

15 år etter at den politisk ukorrekte suksessfilmen TERKEL I KNIPE kom ut, er det nå duket for en ny film fra samme univers!

Allerede nå kan du sikre deg billetter til den eksklusive førpremieren av RUTETE NINJA under Filmfest UNG-uka på Kristiansand kino fredag 3. mai kl. 18:00. Billetter kun kr 70,-

Filmen gjorde braksuksess i Danmark med over 880 000 besøkende og er med det den mest sette filmen i Danmark i nyere tid. Bak filmen står en av Danmarks største komikere, Anders Matthesen. Nå er den endelig klar for Norge og den offisielle kinopremieren på RUTETE NINJA er 24. mai.

Da TERKEL I KNIPE kom ut i 2004 stod Aksel Hennie for samtlige stemmer i den norske versjonen av den legendariske - grove og bisarre animasjonsfilmen, men i RUTETE NINJA er det komiker og skuespiller Herman Flesvig som overtar stafettpinnen med å gjøre alle stemmene. 

Vi viser filmen i festivalens ungdomsprogram, så merk deg at RUTETE NINJA er en animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Den har fått aldersgrense 12år. Filmen inneholder generøse mengder action, hevn, forelskelse, fest, ydmykelse, knark, banning og drøy humor. De som i sin tid så og elsket TERKEL I KNIPE vil få et gledelig gjensyn med flere av karakterene. Filmens hovedkarakter Asgeir er fetteren til Terkel, og vi møter også igjen den litt forfylla Onkel Stewart.

Mer info og trailer finner du HER. 

Lurer du på hvilke andre filmer som vises under Filmfest UNG? Se HER.