Vi ansetter!

Bli med i teamet bak en av Norges største filmfestivaler

Har du erfaring fra prosjektledelse, kulturarbeid eller reiseliv? Vi utlyser to ulike engasjement i perioden januar til april 2020. For den rette personen kan engasjementet la seg kombinere med fleksible studier eller annen deltidsjobb.

Vi ser etter deg som lett lar deg engasjere, er nysgjerrig, jobber strukturert og selvstendig. Vi ønsker medarbeidere som er sosiale, løsningsorienterte og har gode samarbeidsevner. Du vil inngå i et dynamisk arbeidsmiljø med et høyt tempo. Fortrinnsvis over 20 år. For den rette personen kan engasjementene vi utlyser la seg kombinere med fleksible studier eller annen deltidsjobb.

Med et besøk på i gjennomsnitt 17.000 publikummere, rundt 260 forestillinger, 80-100 filmtitler og filmverksteder som engasjerer rundt 600 skoleelever og lærere, visninger i tre byer, dessuten en rekke sidearrangementer for familiepublikummet har Barnefilmfestivalen etablert seg som et av Norges største enkeltstående kulturarrangement for barn i Norge. Festivalen er også en møteplass for norsk og internasjonal filmbransje. Det er rundt 350 akkrediterte gjester årlig.

Barnefilmfestivalen 2020 arrangeres fra 21. til 26. april.
Søknadsfrist: 20. desember.

 GJESTEKOORDINATOR
Vi er på utkikk etter den rette personen til å lede vårt gjesteteam og ha overordnet ansvar for gjesteservice med fokus på våre tilreisende nasjonale og internasjonale bransjegjester under BFF 2020.

Les mer her.FRIVILLIGANSVARLIG

Barnefilmfestivalen har normalt rundt 50 frivillige tilknyttet festivalen som bidrar på ulike måter før - under og etter festivalavvikling. Til å lede våre fantastiske frivillige trenger vi nå en frivilligkoordinator. Vi er på utkikk etter en person som liker å jobbe med mennesker og som evner å rekruttere, engasjere og motivere.

Les mer her.