Barnefilmfestivalen 26. april1. mai 2022

Bransje

Velkomment til bransjedagene på Barnefilmfestivalen!

Pitchekonkurransen 2022 og filmpåmeldingen for 2022 er nå åpen.

Videre program for bransjedagene 2022 vil bli annonsert senere.

Bransjedagene 2021 var av det heldigitale slaget, og alt bransjeinnholdet var tilgjengelig for akkrediterte til og med 9. mai her på nettsiden.

Ta en titt på hva som stod på programmet her:

Pitchekonkurranse 2022

Filmskapere med ønske om å realisere en kinofilm eller et tv-serie prosjekt for barn eller ungdom på Sør- og Vestlandet får nå mulighet til å vinne 100 000 kroner.

Filmpåmeldingen er åpen!

Lager du film for barn og unge? Se her!

Barnefilmkonferanse 2021

Vi inviterte til en heldigitale konferanse for bransjen med fokus på tilbud og etterspørsel i dagens underholdningsmarked.

Vi inviterte filminstitutter, TV-kanaler, kinoer, festivaler og produksjonsbransjen til samtaler for å sette dagens marked for barneinnhold og status på dagsordenen. Programmet foregikk stort sett på engelsk.

Films on the Horizon 2021

Vår work-in-progress-presentasjon ble i 2021 arrangert heldigitalt. Her presenteres 6-8 kommende nordiske barne- og ungdomsfilmer i ulike faser, fra pre-produksjon til snarlig kinolansering. Alt bransjeinnholdet lå på en lukket plattform, som krevde akkreditering for å få tilgang. Presentasjonene foregikk på engelsk.

Filmer under Sørhorisonten 2021

Sørnorsk filmsenter og Barnefilmfestivalen digital-inviterte sørnorsk filmbransje og alle andre filminteresserte til å se hva som rører seg av nye filmprosjekter «på vei». Presentasjonen foregikk på norsk.