Barnefilmfestivalen 27. april2. mai 2021

Bransje

Årets bransjedager på Barnefilmfestivalen blir av det heldigitale slaget. Festivalen varer i hovedsak fra 27. april til 2. mai, men bransjeinnholdet vil være tilgjengelig for akkrediterte fra 27. april til 9. mai her på nettsiden. Filmprogrammet er kun tilgjengelig fra fra 27. april til 2. mai.

Koronarestriksjonene gjør at våre tradisjonsrike workshops og sosiale sammenkomster utgår, men vi vil allikevel tilby et godt faglig program som inkluderer presentasjoner av kommende nordiske barnefilmer, samtaler, presentasjoner og mesterklasser av og med norske og internasjonale bransjefolk.

Akkrediter deg her!

Tilgang på bransjeprogrammet koster kr 350. 
Tilgang på det digitale filmprogrammet koster kr. 200.

Filmprogrammet vi tilbyr digitalt for akkrediterte finner du her.

Barnefilmkonferanse 2021

Vi inviterer til en heldigitale konferanse for bransjen med fokus på tilbud og etterspørsel i dagens underholdningsmarked.

Vi inviterer filminstitutter, tv-stasjoner, kinoer, festivaler og produksjonsbransjen til samtaler for å sette dagens marked for barneinnhold og status på dagsordenen. Programmet foregår stort sett på engelsk.

Films on the Horizon

Vår work-in-progress-presentasjon blir i 2021 arrangert heldigitalt. Her presenteres 6-8 kommende nordiske barne- og ungdomsfilmer i ulike faser, fra pre-produksjon til snarlig kinolansering. Alt bransjeinnholdet vil ligge på en lukket plattform, som krever akkreditering for å få tilgang. Presentasjonene foregår på engelsk.

Pitchekonkurranse

Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for tredje gang til pitchekonkurranse under årets festival. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen, har nå mulighet til å vinne kr. 100 000. Konkurransen avholdes fredag 30. april kl 13.00 og blir kun tilgjengelig for bransjeakkrediterte.

Filmer under Sørhorisonten

Sørnorsk filmsenter og Barnefilmfestivalen digital-inviterer sørnorsk filmbransje og alle andre filminteresserte til å se hva som rører seg av nye filmprosjekter «på vei». Presentasjonen foregår på norsk.