Barnefilmfestivalen 25.-30. april 2023

BFFs filmpriser

Hele ni priser deles ut i forbindelse med Barnefilmfestivalen!

Premiepengene går til distributøren som importerer filmen og setter den opp på kino i Norge. Fagjuryen annonseres snart.

Filmen blir også shortlistet til Amandaprisen.
Fagjuryen annonseres snart.

Pengepremien på kr. 100 000 gis av Mediefondet Zefyr og formålet er at pengene skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning er at filmskaperen ønsker å realisere prosjektet i Zefyr-regionen.

Årets jury annonseres snart

  

 

Årets jury består av elever fra medie- og kommunikasjonslinjen på Tangen videregående skole i Kristiansand.

Årets jury består av elever fra medie- og kommunikasjonslinjen på Tangen videregående skole i Kristiansand.

Vinnerfilmen blir videre nominert til å delta i kåringen av Årets beste barnefilm i Europa, under den prestisjetunge filmfestivalen i Berlin.

Årets Europeiske fagjury (ECFA) annonseres snart.

Vårt publikum får mulighet til å stemme på sine favoritter gjennom hele uken. Hvem som stikker av med den gjeve tittelen "Publikumsfavoritt" avgjøres under festivalens prisutdeling. Prisen deles ut av Kristiansand Dyrepark. 

«Prisen» er at filmen blir produsert av en profesjonell produsent fra Agder eller Vestfold og Telemark. Manuset velges av en ekstern jury. Alle produsentene i sørnorsk filmregion inviteres til å vurdere vinnermanuset for produksjon og den ferdige filmen får premiere på Barnefilmfestivalen i 2023. Målgruppa er 11 -13 år.