Barnefilmfestivalen 27. april2. mai 2021

Bransjedager

Bransjedagene i 2021 blir arrangert hel-digitalt. Innholdet vil være tilgjengelig for akkrediterte fra 27. april til 9. mai.Barnefilmkonferanse 2021

Vi inviterer til en heldigitale konferanse for bransjen med fokus på tilbud og etterspørsel i dagens underholdningsmarked.

Vi inviterer filminstitutter, tv-stasjoner, kinoer, festivaler og produksjonsbransjen til samtaler for å sette dagens marked for barneinnhold og status på dagsordenen. Programmet foregår stort sett på engelsk.

Films on the Horizon

Vår work-in-progress-presentasjon blir i 2021 arrangert heldigitalt. Her presenteres 6-8 kommende nordiske barne- og ungdomsfilmer i ulike faser, fra pre-produksjon til snarlig kinolansering. Alt bransjeinnholdet vil ligge på en lukket plattform, som krever akkreditering for å få tilgang. Presentasjonene foregår på engelsk.

Pitchekonkurranse

Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for tredje gang til pitchekonkurranse under årets festival. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen, har nå mulighet til å vinne kr. 100 000. Konkurransen avholdes fredag 30. april kl 13.00 og blir kun tilgjengelig for bransjeakkrediterte.

Filmer under Sørhorisonten

Sørnorsk filmsenter og Barnefilmfestivalen digital-inviterer sørnorsk filmbransje og alle andre filminteresserte til å se hva som rører seg av nye filmprosjekter «på vei». Presentasjonen foregår på norsk.