Pitchekonkurranse

Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer for andre gang til pitchekonkurranse under årets festival. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen, har nå mulighet til å vinne kr. 100 000.

Finalistene for 2020 er kontaktet og det planlegges i disse dager en digital online-versjon av konkurransen. Informasjon blir sendt på mail til alle involverte. 

Spørsmål?
Kontakt gjerne prosjektleder for pitchekonkurransen:

Julie Pichard
juliepichard@gmail.com
Tlf.: 974 25428

- - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - -

NB! Fristen for påmelding gikk ut 1. mars

- - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - -

Filmskapere med ønske om å realisere en kinofilm eller tv-serie prosjekt for barn eller ungdom på Sør- og Vestlandet får nå en unik mulighet til å vinne 100 00 kroner. Mediefondet Zefyr og Barnefilmfestivalen inviterer også i år til pithekonkurranse. Formålet er at premiepengene skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. Festivalen arrangeres fra 21. – 26. april 2020. Fredag 24.04.2020 avholdes konkurransen i Kristiansand og vinnerprosjektet annonseres samme kveld.

- Vi er veldig glade for at samarbeidet med Zefyr nå går inn i år 3, og håper dette blir en tradisjon som kan vare i mange år til. Nå ser vi fram til mange spennende nye historier for barn, og vi gleder oss til å holde en fremtidig presentasjon av vinnerfilmene som ferdige filmer på Barnefilmfestivalen, sier festivalsjef Danckert Monrad-Krohn.

Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter på Sør- og Vestlandet får nå en unik mulighet til å vinne 100 00 kroner, hvor formålet er at premiepengene skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet.

Regler for pitchekonkurransen 2020:

  • Innsendt pitchedokument skal være maks 1 A4 side (Arial. 12 pt) og omhandle beskrivelsen av en kinofilm eller en tv-serie med barn eller ungdom som målgruppe
  • Pitchedokumentet skal kun inneholde tekst og beskrive prosjektets handling. Dokumentet skal være anonymt og skal slik ikke inneholde informasjon om forfatter eller noen andre involverte parter
  • Ettersom regional tilknytting vektlegges, må alle søkere (i eget felt i søknadsskjemaet) forklare hvordan prosjektet er tenkt realisert i regionen, nærmere bestemt Zefyrs virksomhetsområde*
  • Vinnerprosjektet skal være tilknyttet en produsent på innsendingstidspunktet
  • Pitchen skal lastes opp som pdf. Filnavnet må inneholde tittelen på pitchen
  • Innsendte bidrag vil bli vurdert av en oppnevnt jury, som også vil være tilstede under festivalen, foreta vurdering og kåre en vinner
  • 6-8 prosjekter inviteres til å pitche sitt prosjekt fredag 24. april under Barnefilmfestivalen 2020
  • Inviterte deltakere vil få beskjed innen 15. april 2020

* Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark. På grunn av kommende fylkessammenslåing regnes også Vestfold med som mulig innspillingsområde.