Barn i byen juryen

Barnejuryen består av 5 barn i alderen 11-13år fra Kristiansandsområdet. De representerer magasinet "Barn i byen Kristiansand" og har i oppgave å kåre BESTE BARNEFILM i årets konkurranseprogram. De har selv sendt inn videosøknad og skriftlig filmomtale/analyse og blitt håndplukket til å sitte i juryen.

Jurymedlemmer

Sofia Aas-Rupa

Sofia (11 ) går i 6. klasse på Solholmen skole. Hun vil bli lærer eller håndballspiller når hun blir stor.

Fagene hun liker best er gym, musikk og engelsk. På fritiden spiller hun håndball, turner og leker med venner. Hun er veldig glad i å se film. Spesielt godt liker hun sjangere som fantasy, komedie og eventyr. Favorittfilmene hennes akkurat nå er Hocus Pocus, Askeladden i dovregubbens hall og Mean girls. Nå gleder hun seg veldig til å sitte i juryen. Hun ser frem til å se mange nye filmer og ha det gøy.

Favoritt superhelt? Wonder woman!

Mathilde Knutsen

Mathilde (12) går i 7. klasse på Karl Johans Minne skole. På fritiden liker hun å være med venner.

Hun spiller også håndball i KIF og går på teater på Knuden kulturskole. Hun er veldig glad i å se på film, og liker best sjangere som komedie og fantasy. Nå gleder hun seg masse til å være en del av årets barnejury og få mange nye opplevelser.

Favoritt superhelt? Wonder woman!

Alex Charles Herlofsen

Dette er Alex (13) går i 7. klasse på Solholmen skole. Han er veldig opptatt av film , og ser fram til en stor karriere som skuespiller.

Han har holdt på med musikk, dans og teater i mange år og kan også fekte og skyter bra med bue. Dette er ting som han håper kan komme godt med både på scenen og foran kamera. Chaplin er kanskje helt nummer en, både som filmskaper og skuespiller. Men heldigvis så finnes det fantastisk filmkunst i dag også, og Alex gleder seg vilt til å få masse ny kunnskap og impulser som jurymedlem.

Favoritt superhelt? Black Panther!

Snorre Cornelius Sund

Snorre (12) går i 7. klass på Lovisenlund skole. Han vil bli manusforfatter, og liker fagene matte, engelsk og gym.

Snorre spiller Tennis, og går på roing. Han elsker film, men mest mørke spenningsfilmer og komedier. Favorittfilmene er StarWars revenge of the sith, StarWars the empire strikes back og The Dark Night. Han gleder seg til å sitte i juryen fordi han ønsker å lære mer om hvordan man skal se kritisk på film, og hvordan filmer blir laget.

Favoritt superhelt? Quiksilver!

Victoria Rojas

Victoria (11) går i 6. klasse på Slettheia skole. Når hun blir stor vil hun bli politietterforsker.

Victorias favorittfag er engelsk og Krle(Religion\historie). Hun er derimot ikke helt "in love" med lekser eller matte. På fritiden er hun med venner, familie eller trener kickboksing. Hun er veldig glad i å se film. Den må helst være morsom og ha litt action. Favorittene akkurat nå er Alita Battle Angel, Nøtteknekkeren og Coco. Hun liker også gamle filmer som Grease og Dirty dancing. Hun gleder seg kjempemye til å sitte i juryen og sier hun føler seg heldig som får være med å gjøre noe som hun liker så godt – se film, hver dag, i en hel uke!

Favoritt superhelt? Wonder Woman!