Pitchejury

En fagjury kårer BESTE PITCH av en idé for kinofilm/tv-serie for barn. Konkurransen arrangeres i samarbeid med Mediefondet Zefyr. Formålet er at premiepengene på Kr 100 000,- skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning er at filmskaperen ønsker å realisere prosjektet i Zefyr-regionen.

Jurymedlemmer

Jan Aksel Angeltvedt

Spillefilmprodusent og dokumentarfilmskaper

Angeltvedt er tidligere film- og serierådgiver i Mediefondet Zefyr, spillefilmprodusent og dokumentarfilmskaper. Han er filmutdannet fra Universitetet i Bergen og Høyskolen i Volda. I 15år drev Angeltvedt det Bergensbaserte produksjonsselskapet Alligator Film AS. Han har også vært aktiv i bransjeorganer i hele sin aktive yrkeskarriere, med særlig vekt på det regionale.  Han er prisbelønnet, både som dokumentarfilmskaper og filmprodusent, og har prestisjefulle produksjoner som Nokas (2010), Skjult (2009) og Villmark (2003) på CVen.

Kim Skarning Andersen

Kinodirektør, KinoSør AS

Kim Skarning Andersen er kinodirektør i KinoSør AS, med ansvar for 75 ansatte og et årlig besøk på ca. 450.000 på kinoene i Kristiansand, Arendal og Farsund. Han var i perioden 2014 – 2017 også styreleder for Barnefilmfestivalen. Tidligere erfaringer inkluderer seks år i kommunikasjonsbransjen, både som leder, strategisk rådgiver og tekstforfatter. I tillegg har Kim jobbet mer enn ti år som leder og forretningsutvikler i europeiske og nordiske it-selskap.

Tonje Skar Reiersen

Filmprodusent, Mikrofilm AS

Tonje Skar Reiersen er filmprodusent i animasjonsselskapet Mikrofilm AS. Hun har produsert et titalls prisvinnende kortfilmer og er nå i produksjon med langfilmen Titina. Reiersen har en Master i film og medievitenskap fra Universitetet i Oslo og Stockholms Universitet og har skrevet artikler og analyser for filmtidsskrifter som Z, Montage og Vuxia. Hun har også jobbet for Skofteland film, Den norske filmfestivalen, Film fra Sør, Ny Tid og NRK.