Barnefilmfestivalen 25.-30. april 2023

BFF fagjury

BFF fagjury 2022

Juryen deler ut BFFs FILMPRIS som består av kr. 50.000,- og prisen gis til BESTE UTENLANDSKE BARNEFILM. Premiepengene går til distributøren som importerer filmen og setter den opp på kino i Norge. 

Jurymedlemmer

Konsulent kompetanse og partnerskap i Norsk filminstitutt Rune Tellefsen

Rune Tellefsen jobber som Konsulent kompetanse og partnerskap i Norsk filminstitutt, og har ansvar for kompetanseutvikling av norske filmarbeidere med nasjonale og internasjonale partnere på filmfeltet. Han har 25 års erfaring fra filmbransjen og har tidligere vært fagleder for NFI:LAB, programansvarlig og produsent for Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Rune har vært konsulent ved Kristiansand kino, innholdssjef i Norgesfilm, styreleder for Cinematek, styreleder i filmklubb, styremedlem, og Barne-og ungdomsfilmkonsulent i Norsk filmklubbforbund og i tillegg vært filmanmelder/skribent.

Kinosjef, Edda kino Marit Sætre Færevåg

Marit Sætre Færevåg har vært kinosjef ved Edda kino i Haugesund siden 2009. Hun sitter i Amandakomiteen og Edda kino huser hvert år Den norske filmfestivalen og barnefilmfesten Cinemagi. Marit har tidligere jobbet som informasjonssjef i Norsk filmfond, informasjonsrådgiver i Norsk filminstitutt og informasjonsansvarlig for Trygg bruk av nye medier for barn og unge-prosjektet til Filmtilsynet. Hun har en mastergrad i film, medier og kommunikasjon fra Universitetet i Natal, Sør-Afrika og Universitetet i Oslo.

Rådigver for Hoffart Consulting Åge Hoffart

Åge Hoffart har mer en 40 års erfaring fra norsk og internasjonal filmbransje, som distributør og innkjøper av filmer til lansering på norske kinoer. Han har jobbet med over 1.000 filmer, fra små filmperler til store amerikanske blockbustere - og gleder seg fortsatt til å dra på nye filmfestivaler.