Barnefilmfestivalen 26. april1. mai 2022

Pitchejury

En fagjury kårer BESTE PITCH av en idé for kinofilm/tv-serie for barn. Konkurransen arrangeres i samarbeid med Mediefondet Zefyr. Formålet er at premiepengene på Kr 100 000,- skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning er at filmskaperen ønsker å realisere prosjektet i Zefyr-regionen.

Jurymedlemmer

CEO Mediefondet Zefyr Magnus Thomassen

Magnus Thomassen er direktør i Mediefondet Zefyr. Thomassen har bakgrunn fra Acapo, hvor han var advokat i tidsrommet 2016 - 2019. Som advokat har Thomassen i stor grad jobbet inn mot kultur- og underholdningssektoren og siden 2013 har han hatt hovedvekt på immaterialrett, avtalerett og fast eiendom. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2012 med spesialisering i opphavsrett, varemerkerett og design- og patentrett. Etter jusstudiet drev Magnus eget rettshjelperforetak rettet mot underholdningsbransjen, herunder som fast juridisk rådgiver i en av landets største impresariovirksomheter.

Thomassen er utdannet filmprodusent fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer (2006). Senere har han blant annet jobbet som assisterende produsent på filmserien Varg Veum. I perioden 2008-2011 var han grunnlegger av og daglig leder for Art on Earth AS som drev med digital distribusjon av musikk.

Kinodirektør, KinoSør AS Kim Skarning Andersen

Kim Skarning Andersen er kinodirektør i KinoSør AS, med ansvar for 75 ansatte og et årlig besøk på ca. 450.000 på kinoene i Kristiansand, Arendal og Farsund. Han var i perioden 2014 – 2017 også styreleder for Barnefilmfestivalen. Tidligere erfaringer inkluderer seks år i kommunikasjonsbransjen, både som leder, strategisk rådgiver og tekstforfatter. I tillegg har Kim jobbet mer enn ti år som leder og forretningsutvikler i europeiske og nordiske it-selskap.

Dramaturg Kirsten Bonnén Rask

Kirsten Bonnén Rask er cand.mag. i dansk og dramaturgi og siden hendes første job i Dramatikerstudio, som begyndte 3.12.1979 har hun arbejdet, som dramaturg, projektudvikler, beslutningstager og underviser. Hun har været konsulent for DRs dramaafdeling, konsulent i Det danske filminstitut, Statens filmcentral og Statens studiesenter. Fra 1990 har hun arbejdet i hele Norden og har i de sidste år også arbejdet med projekter fra Polen, Tjekkiet, Belgien, Østrig og Frankrig. 31.12.2020 sluttede kontrakten med Sørnorsk filmsenter, hvor hun var leder fra 1.1.2012. og lavede alt fra at arrangere kurser, rådgive projekter, behandle ansøgninger til at lave mad til bla. Barnefilmfestivalen. Kirsten er nu flyttet tilbage til Danmark, hvor hun dels har en 80% stilling i Den vestdanske filmpulje – dels arbejder free lance.