Barnefilmfestivalen 25.-30. april 2023

Pitchejury

En fagjury kårer BESTE PITCH av en idé for kinofilm/tv-serie for barn. Konkurransen arrangeres i samarbeid med Mediefondet Zefyr. Formålet er at premiepengene på Kr 100 000,- skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning er at filmskaperen ønsker å realisere prosjektet i Zefyr-regionen.

Jurymedlemmer

Leder, M:BRANE - Malmö Lennart Ström

Lennart Ström er leder for finansieringsforumet m: brane i Malmö. Forumet jobber med innhold for unge publikummere i alle sjangre og formater. Lennart har vært aktiv i mediebransjen siden midten av 80-tallet med mange ulike funksjoner; produsent, medielærer, festivalsjef, prosjektleder og styremedlem i ulike organisasjoner i den audiovisuelle bransjen. Han har deltatt i internasjonale juryer på filmfestivaler og er ofte invitert til å dele og inspirere med sin kunnskap gjennom keynotes og som paneldeltaker.

Kinodirektør, KinoSør AS Kim Skarning Andersen

Kim Skarning Andersen er kinodirektør i KinoSør AS, med ansvar for 75 ansatte og et årlig besøk på ca. 450.000 på kinoene i Kristiansand, Arendal og Farsund. Han var i perioden 2014 – 2017 også styreleder for Barnefilmfestivalen. Tidligere erfaringer inkluderer seks år i kommunikasjonsbransjen, både som leder, strategisk rådgiver og tekstforfatter. I tillegg har Kim jobbet mer enn ti år som leder og forretningsutvikler i europeiske og nordiske it-selskap.

Produksjons- og informasjonsrådgiver, Mediefondet Zefyr Ingunn Myklevoll Sjøen

Ingunn Myklevoll Sjøen er produksjons- og informasjonsrådgiver i Mediefondet Zefyr. Ingunn har lang fartstid innen offentlig forvaltning rettet mot AV bransjen og innehar også mangeårig bakgrunn som journalist samt kulturleder/kinosjef. Hun ble uteksaminert fra University of Sunderland i 2005 med en mastergrad i media produksjon. Hun har også en bachelorgrad i kommunikasjon, kultur og mediestudier fra samme utdanningsinstitusjon.