Barnefilmfestivalen 22.-27. april 2024

ECFA-juryen

Europeisk fagjury 2022

ECFA-PRISEN gis til BESTE EUROPEISKE BARNEFILM. Vinnerfilmen blir nominert til å delta i kåringen av årets beste barnefilm i Europa som deles ut i forbindelse med filmfestivalen i Berlin.

Jurymedlemmer

Festivalsjef for ANIMOK Ditte Lundsgaard Nielsen

Ditte Lundsgaard Nielsen har mer enn 15 års erfaring fra arbeid med barn, animasjon og historiefortelling som en del av teamet bak utviklingssenteret Animated Learning Lab ved The Animation Workshop, VIA UC i Viborg, Danmark. De siste 7 årene har Ditte vært festivalsjef for ANIMOK, en animasjons- og spillfestival for barn og ungdom, også lokalisert på The Animation Workshop, VIA UC, hvor hun brenner for å gi barn og unge sterke film- og spillopplevelser som utvide sin forståelse av verden og hjelpe dem til å bli kreative skapere

Prosjektkoordinator i Just Film Mirel Mesila

Mirel Mesila er prosjektkoordinator ved ungdoms- og barnefilmfestivalen Just Film, den største underfestivalen til Tallinn Black Nights Film Festival i kategori A. Reisen hennes startet i 2014 da hun ble valgt til å være en ung filmkritiker for festivalen. Kort tid etter ble hun sluttet til den offisielle festivalfamilien som det yngste medlemmet av programmeringsteamet. Gjennom årene har hun opparbeidet seg yrkeserfaring innen journalistikk og media, internasjonal arrangementsorganisasjon og filmfestivalprogrammering. Hun mener at film er kraftige verktøy for visuell kommunikasjon, samhold og bredere forståelse.

President i European Children's Film Association (ECFA) Pantelis Panteloglou

Pantelis Panteloglou har studert sosialantropologi i Athen og har en MA i sosial eksklusjon og minoriteter. Han har jobbet i audiovisuell sektor, kino og teater siden 2003 i ulike kreative og organisatoriske stillinger. Siden 2011 har han jobbet for Olympia International Film Festivals filmutvalg for barn og unge, trykt materiale, internasjonale relasjoner og utvekslinger og oversettelser. Han er i dag visekunstnerisk leder for OAFF. I februar 2022 ble han valgt inn i styret for European Children's Film Association og siden februar 2023 tok han over som president.