Barnefilmfestivalen 22.-27. april 2024

Pitchejury

Pitchejury 2023

En fagjury kårer BESTE PITCH av en idé for kinofilm/tv-serie for barn. Konkurransen arrangeres i samarbeid med Mediefondet Zefyr. Formålet er at premiepengene på Kr 100.000 skal brukes til å produsere en pilot for vinnerprosjektet. En forutsetning er at filmskaperen ønsker å realisere prosjektet i Zefyr-regionen.

Jurymedlemmer

Skuespiller Henrik Rafaelsen

Har medvirket i et trettitall norske og svenske filmer og serier. Vant kritikerprisen i 2005, fikk Amanda-prisen for Beste mannlige hovedrolle i 2011. Vant pris for Beste mannlige skuespiller under Karlovy vary  i 2012, vant Kanonprisen i 2017, ble Amanda-nominert i 2017 og nominert til den gjeve Guldbagge-prisen i 2018.  Har jobbet fast på Kilden i Kristiansand siden 2020.

Internasjonal rådgiver Meetings on the Bridge. Fungerende programleder Nederland Film Festival Signe Zeilich-Jensen

Signe er en svensk/nederlandsk manusrådgiver og filmkurator med lang erfaring innen film og media. Hun startet sin karriere hos den nederlandske film- og TV-produsenten Bos Bros og ble senere innkjøper og oppdragsredaktør hos den nederlandske allmennkringkasteren KRO og Nickelodeon Benelux. De siste fem årene har hun tjent det nederlandske filmfondet som filmkommissær med fokus på barne- og familiefilmer. I 2021 var hun manusredaktørtrainee ved Torino, og hun jobber for tiden som veileder ved TFL og som uavhengig manusrådgiver.
Signe har lang erfaring med å kuratere og lede festivalprogrammer og bransjearrangementer, som Cinekid og Holland Film Meeting. Hun er internasjonal rådgiver ved Meetings on the Bridge og er i 2023 fungerende programleder ved Nederland Film Festival.

Produksjons- og informasjonsrådgiver, Mediefondet Zefyr Ingunn Myklevoll Sjøen

Ingunn Myklevoll Sjøen er produksjons- og informasjonsrådgiver i Mediefondet Zefyr. Ingunn har lang fartstid innen offentlig forvaltning rettet mot AV bransjen og innehar også mangeårig bakgrunn som journalist samt kulturleder/kinosjef. Hun ble uteksaminert fra University of Sunderland i 2005 med en mastergrad i media produksjon. Hun har også en bachelorgrad i kommunikasjon, kultur og mediestudier fra samme utdanningsinstitusjon.