Billettinfo

Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival skulle etter planen arrangeres 21. – 26. april. Nå har festivalledelsen, i samråd med styret, besluttet å utsette alle arrangementer til høsten.

Barnefilmfestivalen utsettes til høsten.

BILLETTER OG FESTIVALBÅND

Billetter
Festivalbilletter til kr 70 kan kjøpes via nettet på bff.no og krskino.no.
Du kan også kjøpe billetter på Kristiansand kino.
Billettprisen er den samme både for voksne og barn. 

Festivalbånd
Du kan også kjøpe festivalbånd.
Festivalbåndet er personlig. 
Mer info kommer. 

Festivalbåndet gir deg i utgangspunktet mulighet til å ta ut en billett til alle våre festivalfilmer, forutsett at det er ledige billetter igjen på det tidspunktet du tar ut billett.  

MERK deg at det er begrenset antall billetter i alle saler og at du ikke er garantert plass på filmen du ønsker selv om du har festivalbånd på deg. Du må fysisk ta ut billetter i kiosken på Kristiansand kino på forhånd. Det er dessverre ingen måte å ta ut billetter på via internett eller telefon.

Vi anbefaler at du/familien er ute i god tid. Vi oppfordrer til å se i gjennom filmprogrammet og planlegge godt. Det er lurt å ta en tur ned til kinoen samtidig som de du planlegger å se film med. På den måten kan dere sikre at dere får tatt ut alle ønskede billetter til hele uka på samme tid og det er større sjans for at dere får plasser ved siden av hverandre.