Barnefilmfestivalen 25.-30. april 2023

Festivalen nærmer seg!

Det er bare å begynne og glede seg til festival!

Hvis du synes det har vært stille fra Barnefilmfestivalen i det siste, kan vi love deg at det ikke er stille på kontoret på kinoen. Her bookes det film, programmet plottes, familiedag og utekino planlegges og våre fantastiske frivillige skal snart på opplæring. Gjett om vi gleder oss til å kunne åpne dørene på vidt gap tirsdag 26. april. For vi har flere grunner til å feire litt ekstra i år.
 
Det er tre år siden vi arrangerte en festival slik vi kjenner den, med brask og bram, fulle saler og besøk fra utlandet. I 2020 laget vi en online festival på høsten for skolene og i 2021 hadde vi en hybridfestival med noe program på kinoen, men det meste foregikk online for skolene.

I tillegg har vi jubileum i år. Hele 25 år fyller Barnefilmfestivalen. Det kommer vi til å markere med noen tilbakeblikk selvsagt, men mest av alt fyller vi lerretene med nye og spennende filmer til publikum fra de helt minste småbarna til de unge voksne.  

 

Onlinefestival for skolene har vært en skikkelig suksess, så det vil vi også tilby i år. I tillegg skal vi også ha bransjeseminar, akkurat slik som vi pleier.

Så kom tilbake hit snart – det er ikke så altfor lenge til programmet slippes og nedtellingen begynner for fullt.

Du som vi gleder oss!