Barnefilmfestivalen 26. april1. mai 2022

Gi en opplevelse i julegave!

En julegave som skaper minner!

Barnefilmfestivalen i Kristiansand tilbyr nå rabatterte festivalpass og familiepass i en begrenset tidsperiode. 

Julegaven passer hele familien - med rundt 100 korte og lange filmer på programmet, visninger fra morgen til kveld i en hel uke, besøk av regissører og skuespillere i tillegg til mange spennende aktiviteter, kan vi love en festivalopplevelse til glede for barn og voksne i alle aldre!

Hva koster det?

FESTVALPASS:
Gjelder for én person.
kr  650,- / ordinær pris kr 850,-
Passet er personlig. 

FAMILIEPASS:
Maks 4 pers. pr. familiepass
Kr 850,-/ ordinær pris kr 1.050,-
Passene er personlig.

Festivalpass og familiepass gir tilgang på ubegrenset antall filmvisninger i hele festivaluken. Vi anbefaler at billetter til de ønskede visningene hentes ut i god tid i forkant på grunn av ulike plassbegrensninger i de forskjellige salene.

ENKELTBILLETTER:
Du kan forhåndskjøpe gavekort på enkeltbilletter til kr 75,-
Dette er ikke rabattert pris. 
Et gavekort vil kunne byttes i én kinobillett til en valgfri festivalfilm når programmet er sluppet og billettsalget er i gang.

 

Hvordan bestiller jeg?

Send en mail til festival@bff.no 
Inkluderer ditt navn, navnet på den eller de som skal få gaven, din adresse, telefonnummer, samt hvilken type pass/billett og ønsket antall.

Vi kan sende i posten eller de hentes på Kristiansand Kino (Vestre Strandgt. 9). Alle som kjøper pass/billett får et pyntebånd. Du får tilsendt faktura for beløpet.

Når arrangeres festivalen?

Festivalen avholdes i Kristiansand fra 26. april til 1. mai 2022. Visningene er først og fremst lagt til Kristiansand kino og Aladdin Scene. Festivalen inkluderer også et ungdomsprogram kalt Filmfest UNG. Det arrangeres mindre utgaver av festivalen i Arendal og Farsund. 

Hva kan jeg forvente av Barnefilmfestivalen i 2022?

I 2022 fyller festivalen hele 25 år og vi gleder oss til å slå på stortromma og lage bursdagsfest i en hel uke! Vi har filmer som er tilpasset barn og ungdom i alle aldre. Vi leter verden rundt etter de 100 nyeste og beste titlene, både korte og lange, og viser de fra morgen til kveld i en hel uke. I tillegg inviteres filmgjester fra fjern og nær til samtale med barna. Vi arrangerer også filmverksteder og sørger for en god dose med spennende aktiviteter og overraskelser. 


Hva om arrangementet avlyses?

Kjøpte billetter og festivalpass vil bli refundert om arrangementet avlyses før planlagt festivalstart. 

 

 

Julegaven som passer til hele familien!