Sommerens barnefilmer

Norsk sommer byr innimellom også på kinovær og i den anledning har vi laget en liten oversikt over sommerens kinoutvalg for barna.

Hacker

Allerede på kino | 9år
Benjamin er 13 år gammel og en vanvittig god hacker. Han bor på et ungdomshjem fordi moren hans forsvant da han var syv år. Faren har han aldri møtt. En dag blir han oppsøkt av to menn fra Forsvarets Etterretningstjeneste. De har spottet en kvinne på en overvåkingsvideo som de tror kan være moren hans...

Mysteriet Herr Link

Allerede på kino | 6år
Vi møter Sir Lionel Frost, som anser seg selv som regjerende verdensmester i etterforskning av myter og monstre. Problemet er bare at kollegene ikke anerkjenner hans fag. For å vinne deres respekt, må Frost reise langt nord for å bevise eksistensen av et legendarisk vesen...

Laputa - Himmelslottet

Allerede på kino | 9år
For første gang skal Studio Ghiblis fantastiske 1986-familiefilm vises på norske kinoer! En dag faller piken Sheeta ned fra himmelen. Rundt halsen bærer hun en magisk krystall som har vært i familien i flere generasjoner. Denne magiske krystallen er både pirater og hæren ute etter, fordi den viser vei til Laputa, himmelslottet oppe i skyene.

Løvenes Konge

Premiere 17.07 | 9år
Disneys live-action nyinspilling av klassikeren fra 1994! Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama...

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Allerede på kino | 6år
Fantastiske firbeinte Max og resten av kjæledyrvennene vender tilbake til lerretet for å finne på nye, morsomme sprell mens eierne deres ikke er hjemme.

Blinky Bill Filmen

Premiere 05.07 | Tillatt for alle
I håp om å finne sin savnede far, begir den eventyrlystne koalagutten Blinky Bill seg ut på en reise i den farlige australske villmarken. Det tar ikke lang tid før han oppdager at det krever mye å være helt.

Mio - Eventyr i middelhavet

Premiere 02.08 | 6år
Den lille foreldreløse seilerfuglen Mio er adoptert av et måkepar, og sliter for å bli akseptert i måkekolonien. Når han møter andre seilere, befinner han seg plutselig mellom to verdener og må bestemme seg for hvor han egentlig hører hjemme.

Angry Birds filmen 2

Premiere 09.08 
De sinte fuglene og de grønne grisene tar kampen til et nytt nivå i den nye Angry Birds-filmen! De har alltid vært uenige, men hva skjer når de oppdager en tredje øy?

Askeladden - I Soria Moria slott

Premiere 23.08 
Den erkenorske actionhelten Espen Askeladd er tilbake i en helt ny familiefilm, og denne gangen står enda mer på spill! Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner. Sammen med den fryktløse prinsesse Kristin legger han ut på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - kongerikets eneste håp.

Sommeren med Tess

Premiere 30.08 | Tillatt for alle
Vinner av Barn-i-byen prisen på årets Barnefilmfestival!

 

Eldre barnefilmer som går på kino utvalgte steder i landet:

Flyvende teppet
KuToppen
Aladdin
Drømmeparken 
Ulv i fåreklær 2
Dyrene i Hakkebakkeskogen
Pokémon: Detective Pikachu
Timmy og monsterplaneten

Har vi glemt noen?
Tips oss gjerne på stina@bff.no