ANNECVESTLY

Tegn din egen fantasifulle forundringshage

Årets tegnekonkurranse er i gang.

Vi feirer Anne-Cath. Vestlys 100års-jubileum. Det blir blant annet et gjensyn med Knerten, mormor og de åtte ungene og en fantasifull tegnekonkurranse!

Bli med å feire Anne-Cath. Vestlys 100års jubileum!

For mange er Anne-Cath. Vestly en kjær barnebokforfatter. Hun hadde et stort hjerte for barn og bøkene hennes har satt spor både hos store og små. I år er det 100 år siden hun ble født. De fleste kjenner nok til både Knerten og Mormor og de åtte ungene som vi vil få et gjensyn med under årets Barnefilmfestival som arrangeres fra 21. - 26. april i Kristiansand, Arendal og Farsund.


TEGNEKONKURRANSE
- Tegn din egen fantasifulle forundringshage!

Årets tegnekonkurranse, som arrangeres i samarbeid med Agder Kollektivtrafikk, er knyttet opp mot Anne Cath. Vestlys fantastiske univers. Nå kan nemlig også du være med å feire henne med å tegne din helt egen fantasifulle forundringshage!

Send inn ditt bidrag til Barnefilmfestivalen innen 6. april og DU kan få sjansen til å vinne festivalpass til hele familien. Tegningen vil også bli forstørret og trykket på baksiden av en buss som vil kjøre rundt i Kristiansand og omegn i minst et halvt år(!).

Hvordan delta?
Mormor har plantet forunderlige frø i den hemmelige hagen sin. Ikke rart hun blir forskrekket når hun ser alt det rare som vokser opp! Bruk fantasien og tegn i vei! - så mormor kan vise det frem til de åtte spente ungene!

Tips:
Vi anbefaler å tegne på tilhørende konkurranseark, eller bruk et vanlig, liggende A4-ark og kraftige farger. Husk å skrive navn og kontaktinfo på baksiden av arket!

Send tegningen din til:

Barnefilmfestivalen
Kristiansand Kino
Post boks 356
4663 Kristiansand
MERK: Tegnekonkurranse

Send ditt bidrag innen mandag 6. april for å delta i konkurransen.