Barnefilmfestivalen 27. april2. mai 2021

Barnehage

Barnefilmfestivalen legger spesielt til rette for visninger for skole og barnehage i hverdagene. For barnehagemålgruppen (3-5år), anbefaler vi spesielt våre kortfilmprogram.

Barnefilmfestivalen 2021 arrangeres i hovedsak online fra 26. til 30. april i Kristiansand, Arendal og Farsund. Hvis det blir mulighet for å invitere til fysiske visninger, vil vi gi beskjed om dette rett etter påske.

Barnefilmfestivalen legger spesielt til rette for visninger for skole og barnehage i hverdagene. For barnehagemålgruppen (3-5år), anbefaler vi spesielt våre kortfilmprogram. Dette er visninger skreddersydd for denne aldersgruppen. Et program med en håndfull non-verbale filmperler (eller filmer med norsk tale) hentet fra fjern og nær. Kortfilmprogrammet er spesialtilpasset de eldste barna i barnehagen. Ved visninger i kinosal legger vi opp til korte pauser mellom noen av filmene, hvor vi åpner for spørsmål fra barna. Hver film varer et sted mellom 1-10minutt. Totalt varer kortfilmprogrammet normalt rundt 1 time.