Laster Dagens anbefalinger (fredag)...

Dagens anbefalinger (fredag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for fredag.

Bilde 5

Lundefjell - egget som forsvant - Magisk film for de minste

Lundefuglene Una og Baba bor på en fredelig øy langt ute i havet. En sommer får de besøk av noen fremmede fugler som har flyktet nordover på grunn av klimaendringene. Una, Baba og de andre fastboende får nye venner, men også nye utfordringer. Ekstra spennende blir det når et egg forsvinner på mystisk vis. Klarer de små fuglene å finne egget før stormen rammer øya? Vidunderlig film fra det irske animasjonsstudioet som tidligere har gitt oss Sangen fra havet og Ulvevandrerne.

Kjøp billett her:

Bilde 6 (1)

Skolen med de magiske dyrene 2 - Førpremiere!

Ida og Benni går fremdeles på Østre skole. Forrige gang vi besøkte dem fikk de for første gang sine magiske dyr som er deres sjelevenner. Denne gangen må de få hjelp av de magiske dyrene til å løse gåten om hvorfor det dukker opp mystiske hull på skolens område. 

Kjøp billett her:

Bilde 9

Kokko gård - Humpete heisatur på landet

Max flytter fra byen til landsbygda sammen med faren. Når han får smake gårdsegg for første gang, inspireres han til å starte egen eggproduksjon sammen med fetteren Charles. For hvor vanskelig kan det være å drive bedrift? Bli med på en ellevill reise med både oppturer og nedturer, nye vennskap og ikke minst fornøyde høner.

Kjøp billett her:

Bilde 7 (1)

Snørr og Splætt - mysteriet med de forsvunne hullene - Førpremiere!

I dette elleville og komiske eventyret har brødrene Snørr og Splætt som mål å pågripe en tyv som raner hull i byen. Det viser seg at saken er større enn de først trodde, og at hele planeten er i fare for å bli sugd opp av en slags kjempestøvsuger. Problemet er at Snørr og Splætt er veldig forskjellige, og synes  det er vanskelig å samarbeide.

Kjøp billett her: