Laster Dagens anbefalinger (lørdag)...

Dagens anbefalinger (lørdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for lørdag.

Bilde 14

Flåklypa Grand Prix - tidenes norske filmsuksess

Sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen bor han sammen med sine to assistenter, Solan Gundersen og Ludvig. Morgenfuglen Solan er født optimist og for han er det vanskelige en bagatell, og det umulige er en utfordring. Det samme kan ikke sies om piggsvinet Ludvig. Han er et B-menneske med utprega høysnue,- og en utpreget pessimist.

Kjøp billett her:

Vinnere2

Vinnere - Åpningsfilm

Den syriske flyktningen Mona har kommet til Berlin med sin kurdiske familie. På skolen møter hun elever uten respekt for voksne. De er tøffe i trynet og bråkete. Miljøet er ikke så bra, og Mona synes det er vanskelig å passe inn. Da hun blir med på skolens fotballag er det ganske vanskelig i starten for alle dribler i hver sin retning, men litt etter litt lærer de å skyte på samme mål.

Kjøp billett her:

Bilde 8 (1)

Franz løser mysteriet - En vanskelig nøtt å knekke

Franz ønsker at bestevennene hans skal slutte å krangle. Som en distraksjon planter han idéen om at naboen er en etterlyst innbruddstyv. De tre kaster seg ut i en spennende etterforskning, som bringer uventede hemmeligheter frem i lyset. Et herlig gjensyn med Franz og vennene hans, basert på den kjente østerrikske forfatteren Christine Nöstlingers karakterunivers.

Kjøp billett her:

Bilde 11

Nina og pinnsvinets hemmelighet - Førpremiere!

Etter faren mister jobben på fabrikken, legger Nina og vennen hennes ut på et farefullt oppdrag for å avsløre fabrikkeierene som har svindlet penger. Det viser seg at det kanskje ligger masse penger gjemt i den nedlagt fabrikken, og de har tenkt å finne dem og redde foreldrene sine. De får god hjelp av det magiske pinnsvinet. 

Kjøp billett her:

Bilde 1 (1)

Victoria må dø

Hedvig og Henriks far har fått ny kjæreste, Victoria. Stemoren tar opp altfor mye plass og introduserer stadig nye regler. Det beste ville vært om hun bare forsvant. Hedvig og Henrik bestemmer seg for å ansette en leiemorder. De velger Carl (mest fordi de synes han ser ut som en leiemorder). Siden Carl er i en litt økonomisk klem virker det som om de kanskje klarer å få ham om bord. 

Kjøp billett her: