Laster Dagens anbefalinger (tirsdag)...

Dagens anbefalinger (tirsdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for tirsdag.

Bilde

Håkan Bråkan 2

Håkan Bråkan ønsker seg et kjæledyr mer enn noe annet, men da må han vise foreldrene at han er ansvarsfull. Spørsmålet blir om Håkan kan klare en hel uke på speiderleir uten å lage kaos - spesielt da det dukker opp tyver og et skattekart.

Kjøp billett her

Bilde 1

Gullnebb - Førpremiere!

Gullnebb kan ikke fly. Det er ingenting merkelig med det, ingen høner kan fly. Sånn sett er han som alle andre, men det er mye annet som gjør at han skiller seg ut. Han er alltid ute etter action, og så ser han helt annerledes ut. Kan det være at det egget Gullnebb kom fra, ikke var et vanlig hønseegg?

Kjøp billett her:

Bilde 6

Gutten og hegren - Oscar-vinner!

Mahito følger etter en leken fugl og oppdager et slott i enden av hagen. Det er en portal til en magisk verden som skjuler både gamle familiehemmeligheter, elleville skapninger og håp for fremtiden. Magisk og vakkert eventyr fra Studio Ghibli og den japanske mesterregissøren Hayao Miyazaki.

Kjøp billett her:

Bilde 7

Lars er LOL - Fin film om vennskap

Da Amanda blir fadder for den nye gutten i klassen med Down syndrom, anser hun det som en sosial katastrofe. Hun er stormforelsket i Adam i klassen og er livredd for å skille seg ut. Hun er sikker på at Lars vil få henne til å se dum ut. Til hennes overraskelse blir hun og Lars gode venner, men det prøver hun fortvilet å holde hemmelig.

Kjøp billett her: