Laster Ny daglig leder...

Ny daglig leder

Vi starter det nye året med å ønske Cathrine Sordal velkommen som ny daglig leder.

– Vi er veldig fornøyd med å ha ansatt Cathrine i denne jobben som vi hadde mange gode søkere til. Hun virket som en person som ikke bare har kompetanse på film, men som også har et stort engasjement og som er i stand til å sette en tydelig retning for festivalen.

Det sier Trond Backer som er styreleder i Kristiansand internasjonale barnefilmfestival, og som før jul måtte ansette ny leder etter at Stina Ask Mikkelsen gikk til en jobb ved UiA.

Barnefilmfestivalen startet i 1998 ledet av Danckert Monrad-Krohn, og arrangeres hvert år i april. Publikumstallet ligger opp mot 15.000, og rundt 100 filmtitler fra hele verden blir vist.

– Jeg føler dette kan bli veldig bra, og at det er en bra plass å være. Målet mitt er å fortsette det gode arbeidet som er lagt ned, og å se på hva jeg kan gjøre for at festivalen skal fortsette å være relevant. Akkurat nå jobber vi med programmet, for det er ikke lenge igjen til festivalen skal arrangeres, sier Cathrine Sordal (45).

Hun sluttet i fast jobb som journalist i Fædrelandsvennen i 2013, og har siden vært frilans filmanmelder for avisa. Hun har også jobbet med salg og markedsføring, både før og etter at hun tok journalistutdanning.

5997D7ac 0Ac7 4E5b Ba70 85A5f62e021d[1]

Cathrine Sordal