Laster TV-studio på kinoen...

TV-studio på kinoen

For aller første gang skal elever ved Tangen videregående skole arrangere TV-studio i foajéen til Kristiansand kino under Barnefilmfestivalen. Første sending er onsdag 24. april kl. 11.00.

Frida Isabella Milan (t.v.) og Thea Premak skal være programledere for Barnefilmfestivalens første tv-studio. FOTO: Cathrine Sordal

Se sendingen live HER

 – Vi gleder oss utrolig mye, sier Thea Premak.

Hun skal være programleder sammen med Frida Isabella Milan.

– Vi skal intervjue skuespillere, regissører, barn og frivllige. Det blir veldig gøy, så vi håper mange følger med fra onsdag til lørdag, sier Milan.

Men de er ikke alene. Med seg har de et flott crew som skal fikse alt det tekniske, filme og passe på at strømmingen via Barnefilmfestivalens Youtube-kanal går som smurt. Se bilder under

Festivalsjef, Cathrine Sordal, er allerede imponert over innsatsen til de unge mediespirene og har store forventninger til ukens sendinger.

– De er kjempeflinke og har tatt oppdraget veldig seriøst og profesjonelt helt fra start. De har planlagt alt selv, og har full kontroll på det som skal skje. Det er gøy å se at det er så mange flinke og engasjerte ungdommer og vi er veldig glad for at de vil bidra under festivalen, sier Sordal.

 

Her er hele studio-crewet:

Daria Stefanova Dobrevska

Daria Stefanova Dobrevska

André Øvland

André Øvland

Johan Sødal Strømme

Johan Sødal Strømme

Jonas Brynhild Bentsen

Jonas Brynhild Bentsen

Sigurd Magnus Høivaag Simonsen

Sigurd Magnus Høivaag Simonsen

Nicolay Jakobsen Molaug

Nicolay Jakobsen Molaug

Ida Talina Steen

Ida Talina Steen