Laster Films On the Horizon...

Films On the Horizon

Her er de spennende nordiske work in projects som skal presenteres på Films on the Horizon!

Sokkemysteriet Konsept Bilde Midjourney

SOKKEMYSTERIET

Regi: Christian Lo
Produsent: Nicholas Sando

Tre barn snubler over en portal til en annen dimensjon, redder verden fra en ond heks og løser det evige mysteriet; hvor blir den andre sokken av i vaskemaskinen? Sokkemysteriet er en fartsfylt og humoristisk eventyrfilm om ensomhet, vennskap og mot. En film som vil ta med hele familien på en fantastisk og morsom reise til et spennende parallelt univers.

Grevlingene

GREVLINGENE

Regi: Paul Lundø
Produsent: David Leader

Unge foreldreløse Bernt lengter etter å bli en legendarisk speider som sin far. En staut speider som hjelper mennesker i nød og bryr seg om naturen - en ekte helt. Bernt må imidlertid først oppdage hva helter er laget av. Når Bernt blir sendt til småbyen Berrefjord for å bo hos sin nye fostermor, Gerdie, setter han i gang jakten på drømmen. Men Gerdie, som er en bitter eksspeider som nylig kom tilbake fra Berkely California, tåler ikke tanken på en speider som bor under taket hennes. Likevel har fem år på barnehjemmet lært Bernt å komme forbi voksne og regler, og Bernt verver seg til Berrerfjord Grevling, en broket speidertropp ledet av den eksentriske, men godhjertede Gunnar.

Gralmidshot Tallposter

KAPTEIN SABELTANN OG GREVINNEN AV GRAL

Regi: Rasmus A. Sivertsen, Yaprak Morali, Are Austnes
Produsent: Cecilie Tidemann, Ove Heiborg

Kaptein Sabeltann er kongen på de syv hav, den mest fryktede og nådeløse av alle sjørøverkapteiner. Arrogant og selvsikker, går han sammen med sitt trofaste mannskap, rett i fellen til den slu fektemesteren Sibylla, Grevinnen av Gral. Beseiret, ydmyket og fortapt, får Kaptein Sabeltann hjelp fra uventet hold: sin eksentriske kokk, en kuet drage og den unge dekksjenta Ravn.

HONEY

HONEY

Regi: Natasha Arthy
Produsent: Maria Stevnbak Westergren

Honey har akkurat startet i ny klasse. Hun er sjenert og lyver om seg selv og sin kaotiske familie. Hun synes i det hele tatt det er vanskelig å vise hvem hun egentlig er. Hun elsker å spille musikk, og hun er skikkelig flink. Det er bare at det er det ingen som vet.  Det ville ellers vært skikkelig kult om hun kunne spilt i bandet til klassekameraten Liam. Honey oppdager at hennes musikkglade bestefar kanskje ikke er død likevel, bestemmer hun seg for å finne ham. Han kan være akkurat det hun trenger for å få mer selvtillit og stå opp for seg selv.

DQ I Hollywood 5 NO Forside

DANCING QUEEN I HOLLYWOOD

Regi: Aurora Gossé
Produsent: Thomas Robsahm

Filmen fortsetter der Dancing Queen (2023) sluttet. I denne oppfølgeren drar Mina og Markus til Los Angeles for å danse i en musikkvideo. Men midt under drømmeturen opplever Minas foreldre en samlivskrise. Hva skal hun gjøre når hun oppdager at pappa er utro?

Kvitebjørn

KVITEBJØRN

Regi: Mikkel B. Sandemose
Produsent: Cornelia Boysen

I det storslagne eventyret  møter vi den uredde, og eventyrlystne Liv som lengter vekk fra dalen hvor hun bor. I fjellene møter Liv isbjørnen Kvitebjørn, og hun blir både nysgjerrig på og fascinert av denne vakre skapningen. I Kvitebjørns isslott vokser et varmt vennskap frem mellom de to, for Kvitebjørn er ikke bare en bjørn, han er også prinsen Valemon, forhekset av en trollkvinne som truer med å ødelegge hele verden. Men kan forbannelsen brytes slik at de kan redde verden og finne lykken?

 

Films on the Horizon 

Tid: Torsdag 25. april kl.16-18

Sted: Sal Blå på Aladdin

Konferansier: Jakob Berg (NFI)

Etter presentasjonene er ferdig drar vi sammen til Dyreparken for dyrevandring, mat og hygge. Vi møtes utenfor kinoen 18.30. Retur fra Dyreparken 23.00

 

Kristiansand internasjonale barnefilmfestival arrangeres for 27. gang fra 22. - 27. april 2024. Festivalen er en stor publikumsfestival med rundt 15 000 registrerte billetter.  Festivalen har også et stort bransjeprogram – med seminarer, presentasjoner og workshops – som samler norsk og utenlandsk bransje som arbeider med filmfortellinger for barn og unge.