Laster Nyheter...

Submit your film now!

Film submission for Kristiansand International Childrens film festival is now open. Submit your film now, and join the magic!

Les mer

Her er årets vinnere!

“Victoria må dø” vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival. “Mounted Games” av Karen Houge gikk av med seieren i årets pitchekonkurranse, og “Smerteterskel” stakk av med prisen for beste norske kortfilm.

Les mer

TV-studio på kinoen

For aller første gang skal elever ved Tangen videregående skole arrangere TV-studio i foajéen til Kristiansand kino under Barnefilmfestivalen. Første sending er onsdag 24. april kl. 11.00.

Les mer

Dagens anbefalinger (lørdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for lørdag.

Les mer

Dagens anbefalinger (fredag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for fredag.

Les mer

Dagens anbefalinger (torsdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for torsdag.

Les mer

Dagens anbefalinger (onsdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for onsdag.

Les mer

Dagens anbefalinger (tirsdag)

Med 83 filmer fra 42 land på programmet, er det kanskje ikke så lett å velge hva du vil se? Her er festivalsjefens anbefalinger for tirsdag.

Les mer

Sammen mot radikalisering

Barnefilmfestivalen går igjen sammen med Plattform og arrangerer filmvisning og panelsamtale om radikalisering for ungdommer 24. april 08.30 på Aladdin. Arrangementet og filmen er en del av vårt ungdomsprogram. I år vises den sterke og Oscar-nominerte dokumentaren "Olfas døtre".

Les mer

Flere hundre kom på utekino

Lørdag 20. april inviterte Barnefilmfestivalen og Sparebanken Sør til utekino på Torvet i Kristiansand, og det var mildt sagt god stemning. Se alle bildene her.

Les mer

Oppblåsbar kino i Gravane

For første gang arrangerer lager vi vårt eget festivalområde utenfor kinoen. Og den største attraksjonen er oppblåsbar kino sponset av Å Strøm.

Les mer

Se Flåklypa Grand Prix på stort lerret

Lørdag 27. april kan du se tidenes norske filmsuksess på stort lerret! Ta med foreldre, besteforeldre og små og store søsken - dette blir kjempegøy!

Les mer

Disse kan vinne 100.000 kroner!

Finalistene til årets pitchekonkurranse er klare!

Les mer

Kjempesatsing på filmperler for barn og unge, fra 22. til 27. april!

Barn og unge fortjener berikende og prisvinnende filmer fra hele verden – akkurat som voksne! Her er programsjef Marion Heimlunds favoritter i årets program, som du kun får oppleve på filmfestival.

Les mer

Årets nominerte kortfilmer er...

For åttende gang arrangerer Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival en egen kortfilmkonkurranse hvor beste norske kortfilm for barn/unge kåres av en fagjury. Vinneren får en plass på kortlisten over filmer som kjemper om Amanda-nominasjon. Her er de nominerte:

Les mer

Møt våre nye maskoter!

Men hvem er de? Hva heter de? Det kan du være med å bestemme!

Les mer

Her er årets åpningsfilm!

Det er offisielt! "Vinnere" er årets åpningsfilm tirsdag 23. april.

Les mer

Mesterklasse med Victoria må dø

Gunnbjörg Gunnarsdottir er en spennende manusforfatter og regissør som liker å blande sjangere, spesielt komedie og drama med innslag av action - dette førte til at hun skrev "Victoria må dø”.

Les mer

Fra Warner Bros. Studios til Barnefilmfestivalen

Scoop til konferansen fredag 26. april! Les mer under og meld deg på.

Les mer

Akkreditering

Vi inviterer til faglig påfyll og sosialt samvær for filmbransjen fra onsdag 24. april til fredag 26. april. Festivalen i sin helhet varer fra 22. - 27. april. Fullt bransjeprogram blir snart publisert

Les mer

Bli med som frivillig!

Vil du jobbe som frivillig på en av Norges største filmfestivaler?

Les mer

Utekino på Torvet 20. april 2024

Takket være vår fantastiske sponsor, Sparebanken Sør, blir det utekino på Torvet i Kristiansand i år også.

Les mer

SR-bank med 100.000 i gave til Barnefestivalen

Sparebankstiftselsen SR-bank kom med en gledelig førjulsgave til Barnefilmfestivalen.

Les mer

Vinn 100 000 til ditt filmprosjekt

Påmeldingen til Mediefondet Zefyr og Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestivals pitchekonkurranse er nå åpen. Ikke gå glipp av sjansen til å vinne 100 000 kroner til å realisere din kinofilm eller tv-serieprosjekt for barn og unge. Meld deg på nå!

Les mer

NORSK KORTFILMKONKURRANSE 2024

Meld på din film! Vi er på jakt etter nye norske kortfilmer for barn og ungdom (2023/2024). Vinneren kortlistes til Amanda. Frist for påmelding er 1. februar.

Les mer

Ny daglig leder

Vi starter det nye året med å ønske Cathrine Sordal velkommen som ny daglig leder.

Les mer